Ποιοί είμαστε

eikona katas

Η επιχείρηση “Μαριάννα” δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας και πιο συγκεκριμένα εμπορεύεται υλικά ραπτικής, αξεσουάρ μόδας, υλικά γάμου και βάφτισης. Σημείο εκκίνησης υπήρξε το 1959 όπου όντας ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια γραφικής για τα δεδομένα της εποχής της Στοάς Καράσσο ξεκινούσε την πορεία της στο χώρο της μόδας

Σταδιακά και με την πάροδο του χρόνου, διανύοντας μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία και παραμένοντας πιστή πάντα στη φιλοσοφία που τη διέπει από την ίδρυση της, ξεφεύγει από τα ξεπερασμένα πλέον όρια της Στοάς και δημιουργείται το πρώτο κατάστημα.

Έτσι, στοχεύοντας αφενός στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και αφετέρου στον εμπλουτισμό της ποικιλίας της εταιρίας με νέα προϊόντα, προσπαθεί να ακολουθεί συνεχώς τις νέες τάσεις της μόδας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμένο πάντα με την απαιτούμενη υπομονή και ευγένεια, είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών. Η προσεγμένη αυτή εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερων τιμών στα προϊόντα μας, μας έχουν καταστήσει ένα από τα δημοφιλέστερα καταστήματα στο χώρο της μόδας.