ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τα courier ΕΛΤΑ και σας φέρνει τα προϊόντα που παραγγείλατε στο χώρο σας, πληρώνοντας απευθείας μόλις παραλάβετε το δέμα. Οι χρεώσεις Αποστολής & Αντικαταβολής φαίνονται στον παραπάνω πίνακα, για τις οποίες θα ενημερωθείτε με email έπειτα της διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας, εφόσον πρέπει να προηγηθεί ο υπολογισμός του ογκομετρικού βάρους του δέματος.
Εάν επιλέξετε παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα (Βενιζέλου 34 Θεσ/νίκη), η πληρωμή του ποσού της παραγγελίας γίνεται απευθείας στο ταμείο του καταστήματος, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα χ κιλά ή όγκο, ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. Το βασικό κόστος είναι 5.60 ευρώ.

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής & την διεκπεραίωση της παραγγελίας, θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό τραπέζης μέσω email στο info@marianna.com.gr ή με fax στο 2310 277332.
Οι χρεώσεις Αποστολής φαίνονται στον παραπάνω πίνακα, για τις οποίες θα ενημερωθείτε με email έπειτα της διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας, εφόσον πρέπει να προηγηθεί ο υπολογισμός του ογκομετρικού βάρους του δέματος.Εάν επιλέξετε παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα (Βενιζέλου 34 Θεσ/νίκη), δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα χ κιλά ή όγκο, ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. Το βασικό κόστος είναι 3.60 ευρώ.

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την διεκπεραίωση της παραγγελίας, θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό τραπέζης μέσω email στο info@marianna.com.gr ή με fax στο 2310 277332. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα χ κιλά ή όγκο, ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.