ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 

Η επιχείρηση “Μαριάννα” δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας και πιο συγκεκριμένα εμπορεύεται υλικά ραπτικής, αξεσουάρ μόδας, υλικά γάμου και βάφτισης. Σημείο εκκίνησης υπήρξε το 1959 όπου όντας ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια στη γραφική για τα δεδομένα της εποχής ΣΤΟΑ ΚΑΡΑΣΣΟ ξεκινούσε την πορεία της στο χώρο της μόδας.

Σταδιακά και με την πάροδο του χρόνου, διανύοντας μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία και παραμένοντας πιστή πάντα στη φιλοσοφία που τη διέπει από την ίδρυση της, ξεφεύγει από τα ξεπερασμένα πλέον όρια της Στοάς και δημιουργείται το πρώτο κατάστημα, στοχεύοντας αφενός στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και αφετέρου στον εμπλουτισμό της ποικιλίας της εταιρίας με νέα προϊόντα ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμένο πάντα με την απαιτούμενη υπομονή και ευγένεια, είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών. Η προσεγμένη αυτή εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερων τιμών στα προιόντα μας, μας έχουν καταστήσει ένα από τα δημοφιλέστερα καταστήματα στο χώρο της μόδας.